Τον δρόμο προς τη φυλακή, όπως και οι τρεις φίλοι τους, πήραν μετά τις απολογίες τους δυο ανήλικοι οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση ομαδικού βιασμού, στο Ίλιον. Ανακρίτρια και εισαγγελέας φαίνεται πως δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς των κατηγορούμενων ανηλίκων και αποφάσισαν την προφυλάκιση τους ανεβάζοντας τον αριθμό των προσωρινά κρατούμενων για τη σοκαριστική υπόθεση στους πέντε.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί μέχρι τώρα έξι ανήλικοι. Οι τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι το περασμένο Σάββατο και ο τέταρτος ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του. Στον ανήλικο επιβλήθηκαν οι όροι της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον βιασμό του 15χρονου: Ασελγούσαν σε βάρος του υπό τον ήχο δυνατής μουσικής

Φρίκη προκαλούν οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον βιασμό του 15χρονου από συμμορία ανηλίκων στο Ίλιον. Οι δράστες φέρεται να ήθελαν να τραβήξουν βίντεο με τις πράξεις τους και να το ανεβάσουν στο διαδίκτυο ενώ ασελγούσαν σε βάρος του ανήλικου υπό τον ήχο δυνατής μουσικής.