Στα χέρια των ελληνικών Αρχών βρίσκεται πλέον ο «βιαστής με το τατουάζ» που κατηγορείται ότι βίασε μία γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο και επιχείρησε να βιάσει ακόμα μία, η οποία γλίτωσε επειδή σταμάτησε το αυτοκίνητό της έξω από καφετέρια και φώναξε σε βοήθεια.

Το Top Channel Albania ανήρτησε βίντεο με τη σύλληψή του στο Youtube. Ο άνδρας την ώρα που τον εντόπισαν οι Αρχές, βρισκόταν σε ένα σπίτι στον Αυλώνα της Αλβανίας, είχε καταναλώσει αλκοόλ καθώς δίπλα του βρέθηκαν άδεια και γεμάτα μπουκάλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αλβανική αστυνομία τον έπιασε στη 1 τα ξημερώματα και στις 2:30 τον οδήγησε στην Κακαβιά, στους Έλληνες αστυνομικούς.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ο 43χρονος βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

«Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο» γράφει ο κ. Θεοδωρικάκος.