Ο Απόστολος Λύτρας που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της 37χρονης μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό που έχει πέσει θύμα συστηματικού βιασμού, χαρακτήρισε ως λάθος την προφυλάκιση της από τις αρχές.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ανέφερε ότι το μόνο επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος της είναι η κατάθεση τεσσάρων ποσών στον λογαριασμό της, για τις οποίες όμως έχει ήδη απαντήσει και δικαιολογήσει η 12χρονη, αναφέροντας ακριβώς τα ίδια που είπε και η μητέρα στην απολογία της.

Επίσης, τόνισε πως η δικογραφία βρισκόταν στα χέρια της Αστυνομίας επί 30 ημέρες και πριν πάει στην ανακρίτρια, δεν είχε την παραμικρή αναφορά στη μητέρα. Ταυτόχρονα, επισήμανε ότι ο κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος δεν είχε αναφέρει πουθενά ότι η μητέρα είχε γνώση της κακοποίησης της κόρης της.

Παρόλα αυτά, παραδέχθηκε ότι η επιμέλεια της 12χρονης από τη μητέρα της είχε ξεφύγει και είχε χαθεί ο έλεγχος. Αυτό όμως, δεν την καθιστά εγκληματία για το κακούργημα της διακεκριμένης μαστροπείας.

Επιπλέον, μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε και στην επικοινωνία της 37χρονης με την πρώην σύζυγο του 53χρονου, λέγοντας πως είναι λάθος χειρισμός από την πλευρά της πελάτισσας του να ζητήσει χρήματα.