Για τη σχέση που είχε με τις δύο κόρες του μίλησε την Πέμπτη (22/9) ο πατέρας της 23χρονης που βρέθηκε από τις Αρχές νεκρή, τυλιγμένη μέσα σε μία κουβέρτα και κηδεύτηκε ως γυναίκα αγνώστων.

«Τα χτυπούσα τα παιδιά ”σαν πατέρας”» παραδέχτηκε o Νίκος Μπακογιώργος λέγοντας ότι «αυτό συνέβαινε όταν έκαναν κάποια αταξία».

«Πού να θυμάμαι τώρα» απάντησε σε ερώτηση για το πόσες φορές βάρεσε τα παιδιά του.

Ο πατέρας ο οποίος μπήκε σε ρόλο ντετέκτιβ ώστε να εξιχνιάσει τον θάνατο της κόρης του τόνισε πως μετά τον χωρισμό του με τη γυναίκα του και μητέρα της Φαίης, που βρέθηκε νεκρή, δεν υπήρχε καμία δικαστική απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών του.

«Όταν χώρισα και έφυγα από το σπίτι στα παιδιά μου είπα και τα δύο πως όποιο θέλει μπορεί να με ακολουθήσει. Και στέγη θα είχε, και φαγητό θα είχε και τα πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Μου απάντησαν ”όχι» πρόσθεσε.

«Με τη μικρή μου κόρη δεν είχα σχέσεις. Μου ρίχνει φταιξίματα. Άνθρωπος είμαι. Λάθη έκανα. Δεν ήμουν πολύ κοντά τους» τόνισε.

Όπως επεσήμανε μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» η δικηγόρος του πατέρα της 23χρονης «η μικρότερη αδερφή της Φαίης δεν τη συμπάθησε ποτέ, την κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά». «Πίσω την υπόθεση υπάρχει ένα κύκλωμα ανθρώπων που διαπράττει σωρεία κακουργηματικών πράξεων» σημείωσε η Βούλα Δημητριάδου.