Για πρώτη φορά ακούστηκε η φωνή της νεαρής γυναίκας, που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι αποπειράθηκε να την βιάσει μέσα στο αυτοκίνητο του, στην κατάμεστη δικαστική αίθουσα όπου δικάζεται ο ηθοποιός.

Η νεαρή γυναίκα η οποία είχε καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών μακριά από τα δημοσιογράφους και κοινό, ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της συζύγου του κατηγορούμενου, προκειμένου να δώσει διευκρινήσεις με αφορμή φωτογραφίες από ένα οικόπεδο που η ίδια πιθανολογεί ότι ήταν το σημείο που δέχθηκε την επίθεση και βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να ψάχνω το χώρο, αλλά έγινε πολύς λόγος εδώ ότι δεν υπάρχει αδιέξοδο στο Παλαιό Ψυχικό. Έκανα πολλές βόλτες, υπήρχαν αρκετά άδεια οικόπεδα. Με το που πέρασα από αυτό το δρόμο μου θύμισε κάτι» είπε και συνέχισε αναφερόμενη στα βήματα που ακολούθησε κατά τη διάρκεια της έρευνας της.

«Ξεκίνησα με γνώμονα το δρόμο που με είχε βγάλει στην Λεωφόρο Κηφισίας. Θυμόμουν σε ποιο σημείο βγήκα στην Κηφισίας. Όταν πέρασα από εκεί λέω «θα ξαναπεράσω γιατί κάτι μου θυμίζει». Πέρασα τρεις φορές. Φαίνεται σαν να τελειώνει ο δρόμος. Υπάρχουν δέντρα, δεν έχει μεζονέτες δίπλα. Θεωρώ πολύ πιθανό να ήταν εκεί» κατέθεσε η τρίτη καταγγέλλουσα σημειώνοντας ότι βιντεοσκοπούσε τν πορείας της στους δρόμους του Ψυχικού. «Μετά έμαθα ότι στο σημείο που υπέδειξα ήταν το σπίτι του κ. Φιλιππίδη, όταν προσκόμισα στο δικηγόρο μου τα βίντεο και τις φωτογραφίες που τράβηξα. Θα μπορούσα να συνεχίσω να λέω ότι δεν το έχω βρει. Ήξερα ότι θα μου πείτε πως είναι δυνατό να με πήγε σε αυτό το μέρος, αλλά ήρθα να πω την αλήθεια» τόνισε η κοπέλα.

Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη οπότε και θα ολοκληρώσει την κατάθεση της η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου ενώ αμέσως μετά την σκυτάλη των μαρτυρικών καταθέσεων θα πάρει ο Σπύρος Μπιμπίλας.