Τον 39χρονο σύντροφο της κόρης της κατήγγειλε μία 69χρονη στον Βόλο, λέγοντας στο δικαστήριο ότι είναι χρήστης ναρκωτικών και βαποράκι. Όπως είπε, κακοποιεί την κόρη της και εκείνη δεν τον χωρίζει γιατί έτσι εξασφαλίζει καθημερινά δόση της. «Είναι η αιτία που το παιδί μου είναι βουτηγμένο στις ουσίες και το αλκοόλ» είπε χαρακτηριστικά.

Η υπόθεση έφτασε στη δικαστική αίθουσα μετά από καταγγελία της 69χρονης για βίαιη συμπεριφορά του 39χρονου. Εκείνος φέρεται να χτυπά και τη μητέρα της συντρόφου του και γι’ αυτό οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Η γυναίκα στην τελευταία της καταγγελία στην Αστυνομία αναφέρθηκε σε μεταξύ τους καυγά, ενώ πριν δύο μήνες κατήγγειλε επίσης στην Αστυνομία ότι την χτύπησε. Ο 39χρονος αθωώθηκε για το τελευταίο περιστατικό λεκτικής επίθεσης, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να διερευνηθεί και το περιστατικό άσκησης βίας στην ηλικιωμένη αναφέρει το gegonota.news.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρουν πληροφορίες, πριν από περίπου δύο μήνες, ο 39χρονος σταμάτησε με το δίκυκλό του έξω από το σπίτι της 69χρονης και χωρίς να τον αντιληφθεί της επιτέθηκε χτυπώντας τη με τον αγκώνα του στο χέρι.