Η ΕΛ.ΑΣ. δημοσιοποίησε βίντεο που κατέγραψε κάμερα αστυνομικού, στο οποίο φαίνεται ο αγώνας ενάντια στον χρόνο που έδωσαν μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ, όπου με την συνοδεία περιπολικού μετέφεραν ένα βρέφος 22 ημερών στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ανακοίνωση της Αστυνομίας, το περιστατικό σημειώθηκε στο Περιστέρι, όταν το βρέφος έχασε τις αισθήσεις του και μέσα σε 11 λεπτά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων».

Η κατάληξη ήταν ευτυχής, με το παιδί να ανακτά τις αισθήσεις του και η πορεία της υγείας του να κρίνεται καλή.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο επίσημος λογαριασμός της ΕΛ.ΑΣ. στο Facebook για το περιστατικό:

«Πόσο αργά μπορεί να νιώθουμε ότι περνάνε 11 λεπτά, όταν υπάρχει κατάσταση ανάγκης;

Κυριακή 24-25/07/2022.Πλήρωμα περιπολικού με κωδικό κλήσης Β7-4/Γ’ Αλλαγής απο κοινού με την ΔΙ.ΑΣ. 500 Γ-1 πραγματοποίησε απο την περιοχή του Περιστερίου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μεταφορά βρέφους σε κατάσταση άπνοιας, μόλις 22 ημερών, μαζί με την μητέρα του στο Νοσοκομείο “Παίδων”.

Εν τέλει η άμεση επέμβαση των ιατρών και η ταχεία μετάβαση του βρέφους στο νοσοκομείο ήταν καθοριστική καθώς επανήλθαν οι αισθήσεις του!».

⚠Πόσο αργά μπορεί να νιώθουμε ότι περνάνε 11 λεπτά, όταν υπάρχει κατάσταση ανάγκης;▪Κυριακή 24-25/07/2022.Πλήρωμα περιπολικού με κωδικό κλήσης Β7-4/Γ' Αλλαγής απο κοινού με την ΔΙ.ΑΣ. 500 Γ-1 πραγματοποίησε απο την περιοχή του Περιστερίου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μεταφορά βρέφους σε κατάσταση άπνοιας, μόλις 22 ημερών, μαζί με την μητέρα του στο Νοσοκομείο «Παίδων» . ▪Εν τέλει η άμεση επέμβαση των ιατρών και η ταχεία μετάβαση του βρέφους στο νοσοκομείο ήταν καθοριστική καθώς επανήλθαν οι αισθήσεις του!

Posted by Ελληνική Αστυνομία on Sunday, July 31, 2022