Μάχη σώμα με σώμα έδωσε ένας εργαζόμενος σε μίνι μάρκετ στο Νέο Ηράκλειο με έναν οπλισμένο ληστή. Για 120 δευτερόλεπτα ο άνδρας προσπαθούσε να σταματήσει τον κακοποιό που προσπαθούσε να τον μαχαιρώσει στο στήθος αλλά και στο λαιμό.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων φαίνονται οι αγωνιώδεις και γεμάτες ένταση προσπάθειες του εργαζόμενου να αφοπλίσει τον ληστή.

«Άστο ρε φίλε! Άστο! Μας βλέπουν οι κάμερες! Άστο» του φώναζε συνέχεια και προσπαθούσε να του αφαιρέσει από τα χέρια το κουζινομάχαιρο.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 05:00 το πρωί. Ο ληστής έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του με καπέλο και μάσκα μπήκε στο κατάστημα. Αρχικά, κοιτούσε ανάμεσα στους διαδρόμους για να διαπιστώσει αν βρισκόταν και άλλο άτομο μέσα στο μαγαζί. Όταν πλέον αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει κανείς άλλος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του. Βγάζει το κουζινομάχαιρο, η λάμα του οποίου ξεπερνά τα 20 εκατοστά και ορμάει στον εργαζόμενο και του ζητάει να αδειάσει το ταμείο.

Ο υπάλληλος αρχίζει να αδειάζει το ταμείο ενώ σε κάποια στιγμή έκανε κίνηση ώστε να τον απωθήσει. Τότε ο ληστής ορμάει πάνω του και βάζει τη λεπίδα στο λαιμό του εργαζόμενου. Η πάλη μεταφέρθηκε στο διάδρομο του μίνι μάρκετ όπου και πέφτουν στο έδαφος.

Όσο ο εργαζόμενος παλεύει για τη ζωή του στο κατάστημα μπαίνει μια γυναίκα συνεργός του ληστή. Σπρώχνει στην πλάτη τον εργαζόμενο και κάνει τον κακοποιό να πέσει ξανά πάνω του και να τον χτυπά. Όταν ο εργαζόμενος τελικά κατάφερε να βγάλει έξω από το μαγαζί τους δράστες, εκείνοι πρόλαβαν και μπήκαν στο αυτοκίνητο με το οποίο μάλιστα παραλίγο να τον παρασύρουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, ο συγκεκριμένος ληστής έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές.