Η Βαρβάρα Κίρκη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και απηύθυνε έκκληση στον κόσμο να μιλήσουν οι μάρτυρες που ήταν μπροστά στον ξυλοδαρμό της από τον γνωστό τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη. «Κάνω έκκληση να βρεθεί ο αυτοκινητιστής που μπροστά στα μάτια του ο Θέμης Αδαμαντίδης με χτύπησε», ανέφερε αρχικά.

«Ο συγκεκριμένος μάρτυρας βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας, την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 1:30 τα ξημερώματα. Επίσης θέλω να διευκρινίσω ότι τα λεφτά που έστελνα στην πρώην σύντροφο του Θέμη, Αναστασία Στεφάνοβα, τα έστελνα κατ’ εντολή του τραγουδιστή. Δεν το έκανα αυθαίρετα. Το ίδιο συνέβαινε και στην πρώην σύζυγο του Θέμη…», τόνισε η Βαρβάρα Κίρκη.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, παραχώρησε δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, το βράδυ της Δευτέρας (04/07) και μεταξύ άλλων τόνισε πως στο επίμαχο βίντεο το οποίο έχει δει το φως της δημοσιότητας δεν είναι ο πελάτης του αυτός που κλωτσά τη νεαρή γυναίκα.

«Ούτε το βίντεο ούτε κάποιο άλλο στοιχείο έχει κατατεθεί, και σήμερα μάλιστα στη δικογραφία δεν υπήρχε τίποτα, όλα αυτά που διαρρέουν είναι αναληθή» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Αναφερόμενος στην αναβολή της δίκης, ο ποινικολόγος είπε ότι: «Ο λόγος ήταν η απουσία της μηνύτριας με την δικαιολογία ότι δεν έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, που ενώ της έχει παραγγελθεί δεν έχει πάει ακόμη για την ολοκλήρωση των εξετάσεων αυτών».

Βαρβάρα Κίρκη: Τα κλάματα για τον Θέμη Αδαμαντίδη

Χθες η Βαρβάρα Κίρκη μίλησε και πάλι στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον τραγουδιστή και όσα έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα.

«Με τον Θέμη ήμασταν μαζί ενάμιση χρόνο. Συνέχεια με χτύπαγε, από ζήλια, είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω, απλά είναι τα πράγματα. Βοήθεια μου ζητούσε συνέχεια, προσπάθησα, ήμουν συνέχεια δίπλα του. Αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό. Αλήθεια τον αγάπησα. Τον αγαπάω! Αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά, ζαλίζομαι συνέχεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχει παράνοιες, ότι φλέρταρα με όλο τον κόσμο, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ήταν λάθος μου που τα ανεχόμουν, αλλά τον αγάπησα. Όλοι μου έλεγαν να φύγω», είπε η Βαρβάρα Κίρκη.

«Δεν θέλω λεφτά από τον Θέμη. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο. Ίσως τον αγάπησα περισσότερο απ’ ότι μ’ αγάπησε αυτός. Με ζήλευε παθολογικά, αλλά όλα έχουν ένα όριο», ανέφερε ακόμη.