Μικρή αναβολή πήρε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη ο οποίος καταγγέλθηκε από την πρώην σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό. Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, παραχώρησε δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, το βράδυ της Δευτέρας (04/07) και μεταξύ άλλων τόνισε πως στο επίμαχο βίντεο το οποίο έχει δει το φως της δημοσιότητας δεν είναι ο πελάτης του αυτός που κλωτσά τη νεαρή γυναίκα.

«Ούτε το βίντεο ούτε κάποιο άλλο στοιχείο έχει κατατεθεί, και σήμερα μάλιστα στην δικογραφία δεν υπήρχε τίποτα, όλα αυτά που διαρρέουν είναι αναληθή» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Αναφερόμενος στην αναβολή της δίκης, ο ποινικολόγος είπε ότι: «Ο λόγος ήταν η απουσία της μηνύτριας με την δικαιολογία ότι δεν έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, που ενώ της έχει παραγγελθεί δεν έχει πάει ακόμη για την ολοκλήρωση των εξετάσεων αυτών».

Θέμης Αδαμαντίδης: «Άλλος χτυπά την Κίρκη στο βίντεο» λέει ο Αλέξης Κούγιας

«Η κυρία αυτή υποστήριξε πως ο κ. Αδαμαντίδης την χαστούκισε, της τράβηξε τα μαλλιά και την κλώτσησε, στο βίντεο που διακινείται στο διαδίκτυο και στο οποίο φαίνεται μία σκιά δεν αποδεικνύεται τίποτα τέτοιο» και υποστήριξε «στο βίντεο αυτός που την κλωτσά είναι ένας άλλος κύριος, γόνος εύπορης οικογένειας, κάτι που δείχνει ότι το προκαλούσε και εκείνη».

Όπως ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας: «όταν τον έχανε τον αναζητούσε σε χώρους που σύχναζε, για να του παίρνει χρήματα, ενώ το πρόβλημα ξεκίνησε όταν κατάλαβε ότι δεν θα γίνει ποτέ επίσημη σύντροφος του κ. Αδαμαντίδη».

Σε ότι αφορά, τα όσα ανέφερε η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη και μητέρα των παιδιών του, είπε τα εξής: «12 χρόνια δεν έκανε καμία καταγγελία και μάλιστα πήρε κρυφά τα παιδιά και πήγε να ζήσει στη Βουλγαρία με τον νέο σύντροφό της. Ο κ. Αδαμαντίδης θα μπορούσε να της υποβάλει μήνυση και για αρπαγή, όμως δεν το έκανε. Απορώ πως γίνεται οι δύο προηγούμενες γυναίκες του να υποστηρίζουν πως ήταν υπόδειγμα πατέρα και οι κυρίες αυτές να τον καταγγέλλουν για ξυλοδαρμό»

Στο τέλος ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει πιθανότητα συμβιβασμού με την κ. Κίρκη».