Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και αφορά τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα μίλησε την Τετάρτη (8/6) ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός. Όπως αποκάλυψε ο Μάνος Δασκαλάκης είναι βέβαιος για την ενοχή της συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο δημοσιογράφος ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι είναι βέβαιος ο Μάνος Δασκαλάκης ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει σκοτώσει και τα άλλα δύο παιδιά του»

«Νομίζω ότι όταν βγουν τα επίσημα αποτελέσματα θα κινήσει δικαστικές διαδικασίες σε βάρος των ιατροδικαστών» συμπλήρωσε ο Πέτρος Κουσουλός κατά τη συνομιλία του με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Σε εμένα τουλάχιστον ακούγεται συγκλονισμένος» ανέφερε ο δημοσιογράφος για τον Μάνο Δασκαλάκη και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω όμως αν αυτό είναι κάτι το οποίο προσποιητό».

«Εγώ θα ήθελα να μπω στη φυλακή να τη σκοτώσω» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Πέτρο Κουσουλό να τονίζει πως το ίδιο έχει πει και ο Μάνος Δασκαλάκης. \

«Επειδή είμαι πατέρας θα είχα τελείως διαφορετική αντίδραση»

«Επειδή είμαι πατέρας θα είχα τελείως διαφορετική αντίδραση. Εάν η γυναίκα μου κατηγορούνταν ή εάν είχε πειράξει τα παιδιά θα είχε διαφορετική αντίδραση. Δεν θα έσκαγα με τα Ray Ban στην Ευελπίδων να το παίζω ροκ σταρ και όλο αυτό το τουπέ και όλη αυτή την ιστορία» δήλωσε ο Πέτρος Κουσουλός για τον Μάνο Δασκαλάκη και την εμφάνισή του στα δικαστήρια.

Ο δημοσιογράφος δήλωσε πως στην υπόθεση της σπιτονοικοκυράς έχουν ακουστεί υπερβολές και χαρακτήρισε «ντροπή» την περιφορά της τσάντας της Τζωρτζίνας από τον δικηγόρο της γυναίκας που έχει φύγει από τη ζωή και ήταν ιδιοκτήτρια του σπιτιού του ζευγαριού.

«Το ρεπορτάζ βγαίνει στο πεζοδρόμιο, έχω λιώσει τα παπούτσια μου» τόνισε ο Πέτρος Κουσουλός μιλώντας για την πορεία του στη δημοσιογραφία.