Τη διαδρομή Γλυφάδα – Παίδων μέσα σε 17 λεπτά έκανε η Ομάδα ΔΙΑΣ προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, βρέφος που κινδύνευε. Η κινητοποίηση των αστυνομικών της ΔΙΑΣ ήταν άμεση όταν ειδοποιήθηκαν προς πρέπει να βρεθούν στη Γλυφάδα ώστε να βοηθήσουν στη μεταφορά ενός βρέφους το οποίο είχε καταπιεί αντικείμενο και δεν μπορούσε να αναπνεύσει με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή του.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, αποκάλυψε η Ελληνική Αστυνομία σε σχετική ανάρτηση που έγινε στην επίσημη σελίδα στο Facebook.

Η ομάδα ΔΙΑΣ κλήθηκε να συνδράμει στην άμεση μεταφορά ενός βρέφους, μόλις 9,5 μηνών, στο Νοσοκομείο «Παίδων» το βράδυ της Πέμπτης 2 Ιουνίου. Οι αστυνομικοί παρέλαβαν το παιδί από την περιοχή της Γλυφάδας και μέσα σε 17 λεπτά το μετέφεραν στο νοσοκομείο όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύθηκε.

«Πόσο αργά μπορεί να νιώθουμε ότι περνάνε 17 λεπτά, όταν υπάρχει κατάσταση ανάγκης; Πέμπτη 02/06/2022. Η Δ.ΙΑΣ. 305-1 πρέπει να συνδράμει στην άμεση μεταφορά ενός βρέφους, μόλις 9,5 μηνών, στο Νοσοκομείο Παίδων. Υπάρχει ενημέρωση πως έχει καταπιεί κάποιο αντικείμενο και δεν μπορεί να αναπνεύσει. Παρέλαβαν το αυτοκίνητο από την περιοχή της Γλυφάδας, δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο…» γράφει χαρακτηριστικά το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο και φαίνονται τα δραματικά λεπτά της μεταφοράς του βρέφους στο νοσοκομείο.

▪Παρέλαβαν το αυτοκίνητο από την περιοχή της Γλυφάδας, δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο…

⚠Πόσο αργά μπορεί να νιώθουμε ότι περνάνε 17 λεπτά, όταν υπάρχει κατάσταση ανάγκης;▪Πέμπτη 02/06/2022. Η Δ.ΙΑΣ. 305-1 πρέπει να συνδράμει στην άμεση μεταφορά ενός βρέφους, μόλις 9,5 μηνών, στο Νοσοκομείο «Παίδων». Υπάρχει ενημέρωση πως έχει καταπιεί κάποιο αντικείμενο και δεν μπορεί να αναπνεύσει. ▪Παρέλαβαν το αυτοκίνητο από την περιοχή της Γλυφάδας, δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο…

Posted by Ελληνική Αστυνομία on Tuesday, June 7, 2022