Απειλές φέρεται να δέχονται άτομα που έχουν καταθέσει στις Αρχές για την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, για την οποία έχει υπάρξει η προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι απειλές σε αυτά τα άτομα γίνονται μέσω γραπτών μηνυμάτων ή τηλεφωνημάτων.

H ουσία Nor-κεταμίνη βρέθηκε στα ούρα της Τζωρτζίνας

Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση της Πάτρας και του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, καθώς η ουσία Nor-κεταμίνη που βρέθηκε στα ούρα του παιδιού φέρεται να καταρρίπτει τα επιχειρήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή Live Νewsn η ουσία Nor-κεταμίνη, η οποία μεταβολίζει την κεταμίνη στο αίμα, έχει εντοπιστεί στα ούρα της Τζωρτζίνας, κάτι που προκύπτει από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις φέρεται να προκύπτει ότι η Τζωρτζίνα πέθανε μέσα σε λίγα λεπτά από την μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, γι΄ αυτό ο οργανισμός της πρόλαβε να την μεταβολίσει και έτσι βρέθηκε η ουσία Nor-κεταμίνη στα ούρα του κοριτσιού.

Αυτό σημαίνει ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου, με αποτέλεσμα η ουσία να μεταβολιστεί και να βάλει τέλος στη ζωή του παιδιού.