Ίσως και μέσα στην ημέρα πραγματοποιηθεί η εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας, της μεγαλύτερης από τα τρία παιδιά στην Πάτρα, προκειμένου να εξεταστεί τι υπάρχει στο tablet που είχε τοποθετήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου στο φέρετρο της 9χρονης κόρης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η εντολή για την εκταφή της σορού του κοριτσιού έχει ήδη δοθεί από τις αστυνομικές Αρχές και μένει να φανεί πότε θα εκτελεστεί.

Όπως είχε εξηγήσει ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων, το τάμπλετ μπορεί να περιέχει πολύτιμα στοιχεία για τις Αρχές. Όπως είπε, κάνοντας την εκταφή μπορούν να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά του 9χρονου παιδιού για να γίνει ανάλυση και να μάθουν πώς συνέβησαν οι προηγούμενες απόπειρες ανθρωποκτονίας της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 12 το μεσημέρι θα εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, αποφασισμένη να δώσει «μάχη» για να αποδείξει ότι δεν είναι εκείνη που δολοφόνησε την κόρη της Τζωρτζίνα. «Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά» λέει βάζοντας, παράλληλα, στο «κάδρο» το σύζυγο της Μάνο Δασκαλάκη που, πλέον, επιχειρεί να διαχωρίσει τη θέση του δηλώνοντας σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις και ζητώντας «να μάθει την αλήθεια» για το θάνατο των παιδιών του. «Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα» αναφέρει με νόημα ο 30χρονος.

«Θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν “άγιοι”» είναι το μήνυμα που στέλνει η Ρούλα Πισπιρίγκου και σε μια κίνηση τακτικής, όπως ερμηνεύεται, καταθέτει αίτηση διαζυγίου. Παράλληλα, η μητέρα και η αδελφή της, που βρίσκονται στο πλευρό της, υποστηρίζουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ξυλοκοπούσε την 33χρονη. «Χρησιμοποιήθηκε ως εξιλαστήριο θύμα» λέει η οικογένεια πεπεισμένη για την αθωότητα της κατηγορούμενης και κάνει λόγο για «άτομα εμμονικά με τη Ρούλα».