Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στον 7ο όροφο στη ΓΑΔΑ, σε ένα κελί μόνη της, με διακριτική παρουσία των αστυνομικών. Η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα είναι απομονωμένη, όχι μόνο για να μην κάνει κακό στον εαυτό της αλλά και για να μην τη λιντσάρουν οι υπόλοιποι κρατούμενοι. «Είναι πολύ θυμωμένοι και αυτοί», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής της Ρούλας Πισπιρίγκου και όλες οι αναρτήσεις που είχε κάνει η 33χρονη, η οποία χρησιμοποιούσε συχνά τα social media, όπου αναρτούσε φωτογραφίες και συνομιλούσε με πάρα πολύ κόσμο.

Όσον αφορά τη συμπεριφορά της, όλοι τονίζουν ότι είναι πάρα πολύ ψύχραιμη, μια συμπεριφορά που προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Η ίδια αρνείται και αμφισβητεί τις τοξικολογικές εξετάσεις, καθώς δεν παραδέχεται ότι μπορεί να έχει εντοπιστεί η κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ένας νέος δικηγόρος ορίστηκε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Την υπεράσπισή της για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Ζάρδας.

Τον δικηγόρο όρισε η ανακρίτρια, έπειτα από τις διαδοχικές παραιτήσεις δύο ποινικολόγων για την υπόθεση.

Ο νέος συνήγορος Κωνσταντίνος Ζάρδας, πήρε διαβιβαστικό και θα πάει στη ΓΑΔΑ να δει την κατηγορούμενη. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ ο δικηγόρος θα προβεί σε δήλωση μετά την απολογία της κατηγορουμένης την ερχόμενη Δευτέρα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε σήμερα για πρώτη φορά από τα κρατητήρια σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκαλύπτοντας τη συνομιλία που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη τις τελευταίες ώρες.

«Όχι δεν αντέχω. Δεν έχουν τόσα στοιχεία, έγινε για να γίνει», είπε αρχικά η Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star.