Τις πρώτες στιγμές μετά την ανακάλυψη της οικογενειακής τραγωδίας στην Ανδραβίδα, όπου εντοπίστηκαν νεκροί χθες το βράδυ ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά τους, περιγράφει επιχειρηματίας, που διατηρεί συνεργείο κοντά στο σπίτι της οικογένειας.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, το 10χρονο αγόρι που επέζησε της τραγωδίας και ήταν εκείνο που βρήκε τις σορούς των γονιών και των αδερφών του, έφτασε έξω από το μαγαζί του, φωνάζοντας βοήθεια, κρατώντας το μόλις ενός έτους αδερφάκι του, το οποίο ήταν ήδη νεκρό. «Μας το έφερε παγωμένο και έλεγε βοήθεια, σκοτώθηκε το αδερφάκι μου, να επαναφέρουμε το μωρό. Το παιδί ήταν σε κατάσταση μεγάλου σοκ. Μόλις είδαμε ότι το παιδάκι ήταν παγωμένο και είχε και αίμα στο ματάκι του, πήραμε το ΕΚΑΒ. Φορούσε την πάνα του και ένα φανελάκι» συγκλονίζει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις – Βρήκαν σε τρέιλερ στην αποθήκη τα πτώματα

Πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρουν ότι οι σοροί του 32χρονου και της 37χρονης εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το ηλικίας τριών ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο δάπεδο της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ. Όσον αφορά το άλλο παιδί, ηλικίας δύο ετών, βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι από τον 12χρονο αδελφό του.

Ακόμη, μέσα στο σπίτι έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.