Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στα Πατήσια στην πλατεία Παπαδιαμάντη καθώς ένας άνδρας με κουκούλα επιτίθεται σε γυναίκες και τις τραυματίζει με μαχαίρι. Την προηγούμενη Δευτέρα μία γυναίκα άκουσε βήματα από πίσω της και ο άνδρας, χωρίς να της μιλήσει, της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό. Η Μαρία, κάτοικος της περιοχής, περιέγραψε τι συνέβη.

«Είμαστε όλοι πολύ ανήσυχοι. Έχω έρθει σε επικοινωνία με πολλές κοπέλες. Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι γειτόνισσά μου, πήγαινε στη δουλειά της, στις 7 το πρωί. Της επιτέθηκε αυτός από μία πιλοτή. Της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό κατευθείαν. Στην προσπάθειά της να αμυνθεί έσκισε τα χέρια της. Δεν της μίλησε καθόλου, απλά ένιωσε το μαχαίρι στο λαιμό της. Έχουμε μαρτυρίες και από άλλες δύο κοπέλες, που δέχτηκαν παρόμοιες επιθέσεις. Η κοπέλα έχει καταθέσει. Δεν έχει καταφέρει να τον δει κανείς. Έχουμε επικοινωνήσει με την αστυνομία, οι κάτοικοι έχουμε κινητοποιηθεί να κάνουμε περιπολίες εμείς οι ίδιοι» ανέφερε στο MEGA.

Προς το παρόν κανείς δεν έχει καταφέρει να τον δει και κάτοικοι της περιοχής μάλιστα έχουν αρχίσει τις περιπολίες για να προστατευτούν.