Απολογείται αυτή την ώρα στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 20χρονος Αλβανός που είχε διαφύγει στην Αλβανία μετά τη δολοφονία του Άλκη και ο οποίος παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές το βράδυ της Πέμπτης (11/2).

Ο 20χρονος που εμπλέκεται στη δολοφονική επίθεση εις βάρος του 19χρονου πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Είναι ο 11ος από τους συλληφθέντες που καλείται να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια. Οι δέκα συγκατηγορούμενοί του απολογήθηκαν και κρίθηκαν προφυλακιστέοι, την περασμένη εβδομάδα.

Αύριο θα οδηγηθεί στα δικαστήρια ο «Ντίνος»

Στο μεταξύ, νωρίτερα παραδόθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης το 12ο πρόσωπο της υπόθεσης, οδηγός του τρίτου οχήματος, που φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση. Η εξέτασή του από αστυνομικούς της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, το 12ο μέλος της συμμορίας, που είχε κατονομαστεί ως «Ντίνος» από έναν εκ των συλληφθέντων, θα οδηγηθεί αύριο στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να ζητήσει προθεσμία να απολογηθεί για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Φωτογραφία: Thesstoday.gr