Ο τεχνικός σύμβουλος που έχει ορίσει η 24χρονη Γεωργία Μπίκα στην υπόθεση του βιασμού που έχει καταγγείλει το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, αναμένεται να ζητήσει επανεξέταση του DNA, μιας και υπάρχουν ορισμένα, όπως αναφέρει.

Tα αποτελέσματα του DNA παραδόθηκαν στον ιατροδικαστή και τεχνικό σύμβουλο της Γεωργίας Μπίκα το πρωί της Πέμπτης (3/2). Παρουσιάζουν την ύπαρξη DNA ενός άνδρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Τα νέα δεδομένα που προέκυψαν από την ανάγνωση των ευρημάτων θα πρέπει να διερευνηθούν, υποστήριξε ο τεχνικός σύμβουλος της νεαρής γυναίκας, Δημήτρης Γαλεντέρης. Τόνισε, δε, πως ενώ τηρήθηκε το προβλεπόμενο πρωτόκολλο όσον αφορά στη δειγματοληψία από τη νεαρή γυναίκα δεν ισχύει το ίδιο και με το δωμάτιο 602 του ξενοδοχείου. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της υποστήριξε: «Δεν είχαν δώσει καν εντολή για να μην καθαριστεί το δωμάτιο. Όταν άλλαξαν βάρδια, ο αστυνομικός που ήρθε είπε “κακώς παίρνετε κατάθεση από την κοπέλα, ενώ δεν έχετε διατάξει να μην καθαριστεί το δωμάτιο”».

«Δεν έχουμε δειγματοληψία από τη σουίτα, από το DNA του χώρου. Έχουμε μόνο από τα ρούχα της και από το σώμα της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ειδικός. Πλέον, αναμένονται εξελίξεις και τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει.

Υπενθυμίζεται πως σε ότι αφορά τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης, αυτές ήταν αρνητικές, αλλά υπάρχουν αντίθετοι ισχυρισμοί μεταξύ της Γεωργίας Μπίκα και της Ελληνικής Αστυνομίας. Η ίδια υποστηρίζει πως αγόρασε εκείνη τους ουροσυλλέκτες και ο φαρμακοποιός του φαρμακείου από όπου τους προμηθεύτηκε επιβεβαιώνει πως όντως έτσι συνέβη. Μάλιστα, φέρεται να υπάρχει και η απόδειξη της αγοράς.

«Μπήκε ένας άνθρωπος και πήρε δύο ουροσυλλέκτες… Ούτε την θυμάμαι… θυμάμαι μια κοπέλα που πήρε δύο ουροσυλλέκτες. Ήταν απόγευμα. Δεν την θυμάμαι καθόλου, γινόταν ένας χαμός την Πρωτοχρονιά» είπε ο φαρμακοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Η Αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωσή της πως χορηγήθηκαν από την Υπηρεσία στην 24χρονη δύο σφραγισμένοι ουροσυλλέκτες, οι οποίοι εξετάστηκαν και μακροσκοπικά από αστυνομικό.