Στον ανακριτή έφτασε πριν λίγο ο 34χρονος Αιγύπτιος ο οποίος μετέδωσε ζωντανά τον ξυλοδαρμό της 24χρονης πρώην συντρόφου του. Σε βάρος του ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών συμπληρωτική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ κατηγορείται και για το κακούργημα της αρπαγής.

«Φτάσαμε στο σπίτι του και αυτός άρχισε να με χτυπάει με μπουνιές στο κεφάλι και μετά με το μαχαίρι. Ήθελε να με σκοτώσει. Έσπασε και τον ναργιλέ και με το λάστιχο με έδερνε σε όλο το σώμα και το κεφάλι. Είπε μπροστά στην αστυνομία ότι εγώ είμαι η γυναίκα του και μπορεί να με κάνει ό,τι θέλει. Έλεγε ότι η Ελλάδα δεν έχει νόμους και ότι μπορεί να με σκοτώσει και να βγει με το κεφάλι μου στα χέρια και να πει ότι είναι ένας άνδρας από την Αίγυπτο» είπε χθες το θύμα στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Μάλιστα ο δράστης πήρε και το 7 ετών παιδί της γυναίκας από το Messenger για να του δείξει τι έκανε στη μητέρα του.

«Άνοιξε το live στο δικό μου Facebook για να δουν οι φίλοι τι μου κάνει. Πήρε και το παιδί μου από το Messenger, που είναι 7 χρονών, και του έδειχνε τι μου κάνει και πώς με χτυπάει. Μετά του είπε φύγε και έσπασε στη συνέχεια το κινητό μου. Με είδε ο γιος μου μέσα στα αίματα, και άρχισε να κλαίει το παιδί μου και να φωνάζει», αναφέρει η 31χρονη γυναίκα.