Σοκάρει το έγκλημα στο Αγρίνιο με θύμα μία 57χρονη μητέρα και θύτη τον 35χρονο γιο της. Ο άνδρας που τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου είχε καταδικαστεί για ληστεία που σημειώθηκε το 2012 στο Αγρίνιο και για βιασμό που έλαβε χώρα το 2013 στα Ιωάννινα. Επίσης σε βάρος του είχαν κατατεθεί μηνύσεις από την μητέρα και την γιαγιά του το 2015 και το 2017 για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr ο άνδρας είχε εγκλειστεί κατά το παρελθόν και στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών κορυδαλλού, ενώ αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Το φρικτό έγκλημα έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Νοεμβρίου 2021 όταν ο 35χρονος μετέβη στο σπίτι στο οποίο διέμενε η μητέρα και η γιαγιά του και αφού επιτέθηκε αρχικά με τα χέρι, γρονθοκοπώντας την επανειλημμένα στο κεφάλι, στη συνέχεια την χάραξε και με μαχαίρι. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο θάνατος της γυναίκας επήλθε από τα χτυπήματα ή από το μαχαίρι.

Παράλληλα ο μητροκτόνος τραυμάτισε και την 80χρονη γιαγιά του η οποία όμως κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί πριν προλάβει να διαφύγει.