Πιθανό ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η αστυνομία πίσω από την επίθεση με πυροβολισμό το πρωί της Τρίτης (16/11) έξω από ΚΕΠ στο Κορωπί, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αυτόπτες μάρτυρες που έδωσαν κατάθεση, είδαν ένα αυτοκίνητο να σταματάει στο σημείο που έγινε η επίθεση. Δύο άτομα βγήκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να χτυπούν το θύμα ενώ στο τέλος ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε στο πόδι. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας τον άνδρα τραυματισμένο.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των αυτόπτων μαρτύρων ένα ακόμα αυτοκίνητο ακολουθούσε και η αστυνομία εξετάζει μήπως όσοι επέβαιναν σε αυτό λειτούργησαν υποστηρικτικά στους δράστες.

Το ΚΕΠ όπου έπεσαν πυροβολισμοί

Προειδοποιητικό το χτύπημα

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, εικάζουν το χτύπημα ήταν προειδοποιητικό, καθώς ο δράστης πυροβόλησε το θύμα στο πόδι, για να τον τραυματίσει, χωρίς να θέλει να τον σκοτώσει. Έτσι, υποθέτουν πως ήθελε να δώσουν πιθανόν ένα «μάθημα» στο θύμα.

Μάλιστα ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση και ο οποίος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, είναι σεσημασμένος.

«Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 11.00 έξω από τα ΚΕΠ στην οδό Αγίων Αναργύρων. Κάποιοι Αλβανοί Ρομά οι οποίοι εμπλέκονται με εμπόριο ναρκωτικών ήταν σε αναμονή έξω από το ΚΕΠ. Τους συγκεκριμένους τους παρακολουθούσαν μέλη άλλης ανταγωνιστικής ομάδας της ίδιας εθνικότητας, οι οποίοι οποία θέλουν να ελέγχεουν και αυτοί τα ναρκωτικά» ανέφερε για το περιστατικό ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης.