Συναγερμός σήμανε σήμερα κατά τις 11.00 στην αστυνομία όταν σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας, άνοιξε πυρ κατά ενός άλλου, έξω από ΚΕΠ στην οδό Αγίων Αναργύρων στο Κορωπί.

Της Δήμητρας Τριανταφύλλου

Πάλι σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Αρχές αναζητούν ένα ασημί Opel το οποίο φέρεται να οδηγούσε ο δράστης ο οποίος πυροβόλησε άλλο άτομο που επέβαινε σε λευκό όχημα. Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό.

Ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης εξηγεί τι συνέβη σύμφωνα με την πληροφόρησή του:
«Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 11.00 έξω από τα ΚΕΠ στην οδό Αγίων Αναργύρων. Κάποιοι Αλβανοί Ρομά οι οποίοι εμπλέκονται με εμπόριο ναρκωτικών ήταν σε αναμονή έξω από το ΚΕΠ. Τους συγκεκριμένους τους παρακολουθούσαν μέλη άλλης ανταγωνιστικής ομάδας της ίδιας εθνικότητας, οι οποίοι οποία θέλουν να ελέγχεουν και αυτοί τα ναρκωτικά. Καταλαβαίνετε τι έχει γίνει μεταξύ αυτών των ανταγωνισμών των ομάδων για το εμπόριο και τον έλεγχο των ναρκωτικών.

Οι Ρομά είχαν πάει για κάποιο γνήσιο της υπογραφής. Εμείς εξυπηρετούμε εξωτερικά. Οι άνθρωποι δίνουν τα χαρτιά τους στην πόρτα και οι υπάλληλοι ταχτοποιούν ο, τι είναι να διεκπεραιωθεί. Οι ανταγωνιστές τους τους παρακολουθούσαν λοιπόν. Έριξαν έναν προειδοποιητικό πυροβολισμό στο πόδι του ενός. Έχει ένα διαμπερές τραύμα στο πόδι από τη σφαίρα. Στην περιοχή μας έχουμε πρόβλημα με το εμπόριο ναρκωτικών από Αλβανικής καταγωγής Ρομά. Η αστυνομία είναι στο σημείο και κάνει έλεγχο και έρευνα για το συμβάν».