Ασύλληπτη παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή η 50χρονη θεία του κοριτσιού στη Ρόδο, που εκτέλεσε ένα σατανικό σχέδιο για να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα του παιδιού. Η γυναίκα δεν δίστασε να προκαλέσει ρήξη του παρθενικού υμένα για να φαίνεται ότι το κορίτσι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση.

Η 50χρονη, που έχει ήδη ομολογήσει τα όσα της αποδίδονται, δεν έχει συλληφθεί καθώς τα αδικήματα τελέστηκαν εκτός του αυτοφώρου.Μένει να διαπιστωθεί πως θα χαρακτηριστεί αρμοδίως από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η σωματική βλάβη – κακοποίηση που επέφερε στο παιδί καθώς τα υπόλοιπα αδικήματα, αποτελούν πλημμελήματα αναφέρει η Δημοκρατική.

Η σχέση με άνδρα γνώριμων των Αρχών

Νομικοί κύκλοι πιθανολογούσαν πάντως χθες πως δεν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της και πως η δικογραφία θα κινηθεί με την τακτική διαδικασία αφού συμπληρωθεί με το σύνολο των εργαστηριακών εξετάσεων.

Σημειώνεται ότι η κατάθεση της 33χρονης μητέρας ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου το βράδυ του Σαββάτου ήταν άκρως αποκαλυπτική και αποτέλεσε την απαρχή για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 50χρονη διατηρεί σχέση με άνδρας μικρότερης ηλικίας, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές σε υποθέσεις ναρκωτικών. Ο άνδρας μένει σε παράγκα κοντά στον καταυλισμό του Κορακόνερου και του νεκροταφείου του Ταξιάρχη και πέρσι είχαν βρεθεί στην αυλή τους δύο χασισόδεντρα.