Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο με την υπόθεση κακοποίησης μίας 8χρονης στη Ρόδο, που τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είχε βιαστεί, αλλά είχε πέσει θύμα πλεκτάνης της θείας της. Η θεία του παιδιού, που φέρεται να προκάλεσε ρήξη του παρθενικού υμένα, έπεισε τη μητέρα του ότι η 8χρονη έχει βιαστεί από τον παππού του. Στη συνέχεια άρχισε να ζητά χρήματα, με σκοπό δήθεν να υποτίθεται, να χρηματίσει ανθρώπους για να κουκουλώσουν την υπόθεση.

Ακούστε την αντίδραση του παππού αποκλειστικά στο live news του Mega.

«Τώρα σοβαρά μιλάτε; Τα παιδιά να πειράξουμε τώρα; Σοβαρά το λέτε αυτό το πράγμα; Εγώ τα παιδιά; Ποιος τα μεγάλωσε τα παιδιά; Κι εγώ ήθελα να βιάσω παιδί; Εγώ ήμουν στα νοσοκομεία. Είχα αιμορραγίες δυο χρόνια. Εγώ είμαι εδώ και 10 χρόνια… τραβιέμαι στα… τραβιέμαι με αρρώστιες. Κι εγώ θα κοίταζα άλλες δουλειές στο μυαλό μου;» ανέφερε.

Ρόδος: Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα άρχισαν όταν η μητέρα της 8χρονης τράβηξε μια φωτογραφία τα γεννητικά όργανα του παιδιού, που ήταν ταλαιπωρημένο από μια λοίμωξη και την έστειλε στην ξαδέλφη της, ζητώντας τη συμβουλή της.

Εκείνη, όπως φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς, προθυμοποιήθηκε να δει από κοντά τη μικρούλα και με το δάχτυλό της φέρεται να προκάλεσε μερική ρήξη του παρθενικού υμένα της 8χρονης. Η αιμορραγία που προκάλεσε ήταν η απόδειξη που έψαχνε για να πείσει τη μητέρα του παιδιού ότι η μικρή έχει βιαστεί.

«Είναι η ανιψιά της πεθεράς της κόρης μου. Αυτό προσπαθούσε να κάνει. Να κακοποιήσει το παιδί, να γυρεύει χρήματα. Ήταν ο σκοπός της αυτός. Ό,τι και να σκέφτηκε, το παιδί την πλήρωσε. Αλλά το ευτύχημα είναι ότι δεν είναι βιασμένο… δεν το έβαλαν κάτω να το βιάσουν κι όλας να το… το σκοτώσουν το μωράκι μου. Το μόνο που είναι που λυπάμαι τα παιδάκια μου. Αυτά είναι… Και τα ‘χασα κι εγώ», πρόσθεσε ο παππούς.

Η θεία ισχυρίστηκε ότι είχε ήδη ενημερώσει το Χαμόγελο του Παιδιού. Με 200 ευρώ ωστόσο, θα μπορούσε να «λαδώσει» υποτίθεται, μια υπάλληλο φίλη της, προκειμένου να «εξαφανίσει» την υπόθεση. Η μητέρα δεν είχε να της δώσει τα χρήματα. Έτσι, η απατεώνισσα, έπρεπε να βρει άλλη λύση για να την πείσει. Το ποσό, αυτή τη φορά ανέβηκε. Έφτασε τα 500 ευρώ, για να μην αποκαλυφθεί δήθεν, ότι ο παππούς ήταν εκείνος που είχε βιάσει το παιδί.

Θύμα βιασμού

«Είναι αλήτισσα. Έτσι έμαθα σήμερα. Δεν την ξέρω εγώ αυτή. Δεν είχαμε νταραβέρια εμείς με αυτή. Ούτε η οικογένειά μου. Απλώς την έφερε η κόρη μου… πώς την έφερε και πού τη βρήκε δεν ξέρω. Είναι μια αλήτισσα και μισή», συμπλήρωσε.

Στην δεύτερη εξέταση στη μικρή από ομάδα γιατρών επιβεβαιώθηκε ότι το παιδί δεν είχε βιαστεί. Έτσι οι αστυνομικοί μετά από τις καταθέσεις, κατέληξαν στην θεία, σε βάρος της οποίας αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν υπήρχε κάποιος συνεργός στο σχέδιο.