Θαμμένη κάτω από τσιμέντο σε σπίτι στην Κυπαρισσία, σε εμβρυική στάση, βρέθηκε η 42χρνη Μόνικα Γκιους.

Ο γιος της μίλησε αποκλειστικά στο Star και περιέγραψε την κακοποιητική συμπεριφορά του συντρόφου της μητέρας του. Είπε η γυναίκα είχε προβλήματα υγείας και δεν μπορούσε να δουλέψει και αυτός ήταν ο λόγος που την έδερνε.

Όπως είπε μέχρι και την τελευταία στιγμή πίστευε ότι το πτώμα που βρέθηκε δεν είναι της μητέρας του. Πίστευε ότι θα είχε καταφέρει να ξεφύγει από τον σύντροφό της και θα κρυβόταν κάπου. Όπως είπε ο 39χρονος Ρουμάνος δεν την άφηνε να μιλά στο τηλέφωνο ούτε και με τα παιδιά της.

«Προσπάθησα τον τελευταίο 1,5 χρόνο περίπου να έχω επαφές με τη μητέρα μου, αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν. Η μητέρα μου δεν είχε κινητό τηλέφωνο, δεν την άφηνε. Την κακοποιούσε, ό,τι κέρδιζε από τη δουλειά του που έκανε το ξόδευε σε αλκοόλ και επειδή η μητέρα μου είχε μερικά προβλήματα υγείας και δεν μπορούσε να δουλέψει και λόγο αυτού την κακοποιούσε. Ήταν ένας άνθρωπος εκεί στην Κυπαρισσία, που πήγαινε σε αυτόν η μητέρα μου για να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα μου για να μιλήσει με τα παιδιά. Είχε μόνο αυτός κινητό τηλέφωνο και όσο και να τον παίρναμε δεν το σήκωνε ή όταν το σήκωνε την άφηνε ξέρω εγώ 2 λεπτά και αυτό ήτανε», είπε.

Ο γιος της άτυχης γυναίκας είπε ότι είχε γνωρίσει τον σύντροφό της και τόνισε ότι η μητέρα του θα είχε σωθεί αν είχε φύγει από την Αθήνα.

«Ναι εγώ πιστεύω ότι αυτός είναι, ναι ήταν ικανός γιατί εγώ πριν φύγω από την Ελλάδα, τον είχα συναντήσει προσωπικά και τον ήξερα και ήξερα ότι είναι ένας βίαιος άνθρωπος. Πριν 1,5 χρόνο ο αδερφός μου ο μεσαίος, 16χρονών, είχε μείνει στην Κυπαρισσία για τις διακοπές του. Μια μέρα πριν φύγει την είχε συναντήσει και της πρότεινε να πάνε μαζί στην Αθήνα. Πιστεύω ότι άμα είχε κάνει αυτή την επιλογή δεν θα είχαν φτάσει τα πράγματα μέχρι εδώ», κατέληξε.