Συστηματικούς ελέγχους διενεργεί όλη τη διάρκεια των εορτών η αστυνομία στην Κρήτη σε καταστήματα και άλλους χώρους για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου.

Στα Χανιά συνελήφθησαν δεκατρείς 13 Έλληνες και στο Ρέθυμνο 2 αλλοδαποί και 12 Έλληνες, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια, ενώ κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 8.505 ευρώ και 4 ζεύγη ζαριών.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς, σε καφενείο ιδιοκτησίας 47χρονου, όπου κατά τη διάρκεια αυτού, διαπιστώθηκε, ότι ο 47χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, είχε επιτρέψει, την παράνομη διενέργεια απαγορευμένου παιχνιδιού, στο οποίο συμμετείχαν 12 Έλληνες οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά, το χρηματικό ποσό των 8.020 ευρώ.

Στο Ρέθυμνο σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης, συνελήφθησαν 12 Έλληνες ηλικίας από 31 έως 47 ετών και δύο Βούλγαροι (32χρονος και 23χρονη), για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας 63χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ότι ο 32χρονος αλλοδαπός ως υπεύθυνος του καταστήματος και η 23χρονη εργαζόμενη είχαν επιτρέψει παράνομα παιχνίδια στο οποίο συμμετείχαν, οι 12 Έλληνες και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 485 ευρώ και 3 ζευγάρια ζάρια.