Δεν φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει τι έκανε η 75χρονη που σκότωσε με λουρί τσάντας την 73χρονη αδερφή της, μέσα στο σπίτι που έμεναν μαζί στην Κατερίνη.

Στην απολογία της δήλωσε ότι δεν θυμάται να σκοτώνει την αδερφή της και αναφέρεται σε χρήματα που είχε μέσα στην τσάντα της.

«Στο σπίτι ήμουν εγώ και η αδελφή μου και κανείς δεν μας επισκέφτηκε. Ούτε ανίψια μου ούτε και η νύφη μου. Δεν θυμάμαι να σκοτώνω την αδερφή μου, όπως μου είπαν, ούτε θυμάμαι κάτι άλλο. Να σας πω πως μέσα στη μαύρη δερμάτινη τσάντα την οποία είχα αφήσει, είχα βάλει χρήματα μέσα σε αυτήν και θέλω να μου δείξετε την τσάντα και να βεβαιωθώ ότι είναι εκεί. Μου δείξατε τη φωτογραφία με την αδερφή μου νεκρή και την τσάντα της δεμένη στον λαιμό. Χθες δεν φορούσε αυτό το φόρεμα, αλλά ένα σιέλ φόρεμα και μετά το άλλαξαν» ανέφερε σύμφωνα με τον ALPHA.

Ο δικηγόρος της δηλώνει ότι δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και ότι όταν τη βρήκε ο ανιψιός της καθόταν στον καναπέ δίπλα στο πτώμα, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

«Δεν έχει καμία επαφή πραγματικά με το περιβάλλον, το τι έχει γίνει. Δεν έχει καταλάβει το λόγο για τον οποίο βρίσκεται εδώ. Σκεφτείτε ότι όταν πήγε ο ανιψιός και τους βρήκε, δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει, βρισκόταν στον καναπέ με τη νεκρή αδερφή της. Λες και ήταν φυσιολογικό» λέει ο δικηγόρος της 75χρονης, Γ. Αργυρόπουλος.

Η γυναίκα περιγράφει την πάλη της με ένα πρόσωπο που ήθελε να της πάρει τα χρήματα. «Στο σπίτι μας ήταν δύο πρόσωπα τα οποία είδα για πρώτη φορά. Πάλεψα με ένα πρόσωπο, αλλά δεν ήταν η αδερφή μου. Εγώ δεν θα πείραζα την αδερφή μου. Ήθελαν να μου πάρουν τα χρήματα και θέλω να δείτε εάν είναι στην τσάντα μέσα».