Μπροστά σε θαμώνες ταβέρνας, σε περαστικούς, αλλά και μπροστά στα μάτια ανηλίκων, έλαβε χώρα το χθεσινό αιματηρό επεισόδιο στις Πάνω Γούβες του Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, μάλιστα, μάρτυρες του περιστατικού με τους πυροβολισμούς έγιναν και τα δύο παιδιά του ζευγαριού των τραυματιών καθώς κι ένα παιδάκι φίλων τους!

Για το επεισόδιο, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα, έχουν γίνει δύο συλλήψεις μέχρι τώρα:

  • Ένα από τα δύο εμπλεκόμενα αδέλφια που κατάγονται από την Κόξαρη, ο 27χρονος, συνελήφθη από τους αστυνομικούς σε ιδιωτική κλινική όπου και νοσηλεύεται, έχοντας και ο ίδιος τραυματιστεί.
  • Νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης συνελήφθη κι ένα ακόμα νεαρό άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στον καυγά ο οποίος προηγήθηκε του συμβάντος. Πρόκειται για νεαρό που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Εξάλλου, σμφωνα με τους δικηγόρους των δύο αδελφών Αλεξάνδρα Σπανάκη και Γιώργο Στειακάκη, ο δεύτερος αδελφός, 29 ετών, αναμένεται να παραδοθεί εντός της ημέρας στο Α.Τ. Χερσονήσου.

Την ίδια ώρα, συνεχίζει το τοπικό Μέσο, ερευνάται ενδεχόμενη εμπλοκή και δύο ακόμα νεαρών, με βάση τα όσα «μαρτυρούν» βίντεο από κάμερες ασφαλείας που εξετάζουν οι αστυνομικοί. Τα δύο άτομα αυτά φέρονται να μεταφέρουν τον 27χρονο υποβασταζόμενο στο αυτοκίνητο, αφού έχουν προηγηθεί οι πυροβολισμοί.

Υπενθυμίζεται ότι των πυροβολισμών φέρεται να προηγήθηκε άγριος καυγάς στην ταβέρνα. Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου έχουν στη διάθεσή τους βίντεο από την στιγμή του επεισοδίου που ρίχνει φως στο τί συνέβη.

Μεταξύ των δύο πλευρών προϋπήρχε αντιπαλότητα για κτηματικές διαφορές, κατά την ίδια πηγή.

37χρονος στη ΜΕΘ

Αξίζει να αναφερθεί πως από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή και θωρακική χώρα ένας 37χρονος άνδρας ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο και εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Η 44χρονη σύζυγός του τραυματίστηκε στο χέρι και η κατάσταση της υγείας της δεν εγκυμονεί κίνδυνο για τη ζωή της.

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται και ο 27χρονος από τα δύο αδέρφια ο οποίος έχει συλληφθεί.