Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη στάση της Καρολάιν απέναντι στον σύζυγό της, μήνες πριν τη δολοφονία της στα Γλυκά Νερά, μοιράστηκε η σύμβουλος ψυχικής υγείας που επισκέπτονταν στο ζευγάρι.

«Η σχέση τους ήταν στα άκρα. Η Καρολάιν ήθελε να φύγει. Τον φοβόταν», ανέφερε η Ελένη Μυλωνοπούλου στη Real News, μέσω της δικηγόρου της Σταματίας Μάρκου.

Μάλιστα, η 20χρονη φέρεται να ήθελε να εγκαταλείψει τον 33χρονο από το Νοέμβριο και πώς έκανε πίσω λόγω του παιδιού.

Επιπλέον, η Καρολάιν φέρεται να παρουσίαζε «δύο πρόσωπα» στη σύμβουλο ψυχικής υγείας, καθώς κατά την παρουσία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ήταν πιο μαζεμένη, ενώ όταν απουσίαζε μιλούσε με μεγαλύτερη ευκολία.

Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ζευγαριού

Τους τραπεζικούς λογαριασμούς τόσο της Καρολάιν όσο και του 33χρονου ερευνούν οι αρχές.

Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ της Real News, καθώς θέλουν να εξετάσουν μήπως υπάρχει κι οικονομικό κίνητρο στη δολοφονία της 20χρονης.

Οι έρευνες σχετίζονται και με τις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το σπίτι που ετοιμαζόταν να χτίσει το ζευγάρι, καθώς ο καθ’ ομολογία δολοφόνος είχε καταθέσει ότι είχε ζητήσει δάνειο για να μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία ανέγερσης του σπιτιού.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.