Με μία σφαίρα στο κεφάλι εντοπίστηκε νεκρός στη δασώδη περιοχή του Άη Γιάννη στην Αγία Παρασκευή ο συνιδιοκτήτης της φημισμένης ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, Σταύρος Δογιάκης. Ο άνδρας βρέθηκε στο έδαφος, μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του και μέσα στο αυτοκίνητό του υπήρχε ένα εννιάρι πιστόλι.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε σημάνει misssing alert καθώς τα ίχνη του 53χρονου επιχειρηματία είχαν χαθεί από τη Δευτέρα 21 Ιουνίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA ο Δογιάκης φέρεται να ήταν αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του. Πολλά παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα, με κυριότερο απ’ αυτά, γιατί επέλεξε να αφήσει στον αδερφό του, Νίκο, ένα χειρόγραφο σημείωμα, γνωστοποιώντας του ότι του αφήνει την περιουσία του, ενώ στην οικογένεια δεν υπήρχαν άλλοι κληρονόμοι.

Άτομα από το περιβάλλον του ισχυρίζονται ότι τις τελευταίες μέρες φαινόταν ότι κάτι απασχολούσε τον 53χρονο και τον είχε καταβάλει ψυχολογικά.

Σημειώνεται ότι ο επιχειρηματίας είχε συναναστροφές με γνωστά άτομα του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου, καθώς πολλοί διάσημοι συχνάζουν στην ταβέρνα του.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.