Φως στην υπόθεση θανάτου του επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη, που βρέθηκε νεκρός σήμερα Τρίτη (22/6) στην Αγία Παρασκευή επιχειρούν να ρίξουν πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος με τις μαρτυρίες τους για τη συμπεριφορά του 53χρονου τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, ο επιχειρηματίας φέρεται να είχε αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, ενώ πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον δηλώνει πως «σαν κάτι να τον βασάνιζε τις περασμένες δέκα τουλάχιστον μέρες».

«Έδειχνε ιδιαίτερα στεναχωρημένος, είχε χάσει το κέφι του, ωστόσο κρατούσε πράγματα μέσα του», υποστηρίζει φίλος του συνιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός».

Σύμφωνα με άλλο φιλικό του πρόσωπο, «ο Σταύρος έδειχνε τον τελευταίο καιρό σαν να τον απασχολεί κάτι σημαντικό, που να τον είχε καταβάλει. Έδειχνε με την συμπεριφορά του ότι τον απασχολούσε να κλείσει εκκρεμότητες, χωρίς όμως να εξωτερικεύει σχέσεις και συναισθήματα. Πάντως είχε παρατήσει μέχρι και το γυμναστήριο ενώ όλοι οι φίλοι του ξέρουμε πόσο αγαπάει να φροντίζει το σώμα του».

Σταύρος Δογιάκης: Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα

Τα αναπάντητα ερωτήματα για την υπόθεση είναι πολλά με πιο σημαντικό το γιατί επέλεξε να αφήσει στον αδερφό του, Νίκο, ένα χειρόγραφο σημείωμα με το οποίο έκανε γνωστό ότι του αφήνει την περιουσία του παρόλο που στην οικογένεια δεν υπήρχαν άλλοι κληρονόμοι.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ ο άνδρας βρέθηκε μπρούμυτα στο σημείο και φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο, ενώ αναγνωρίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο.

Σημειώνεται ότι ο επιχειρηματίας είχε συναναστροφές με γνωστά άτομα του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου, καθώς πολλοί διάσημοι συχνάζουν στην ταβέρνα του.