Ο επιχειρηματίας Σταύρος Δογιάκης που είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα (21/6) βρέθηκε νεκρός στην Αγία Παρασκευή, σύμφωνα με το MEGA.

Η εξαφάνιση του 53χρονου είχε δηλωθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης και σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast βρέθηκε σημείωμα που αφορά στην κληρονομιά του.

Ο Σταύρος Δογιάκης βρέθηκε νεκρός σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή και όπως ανέφερε το Χαμόγελο του Παιδιού, μέσω του Missing Alert που είχε εκδοθεί, ο επιχειρηματίας είχε φύγει από τα Γλυκά Νερά με το όχημά του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ ο άνδρας βρέθηκε μπρούμυτα στο σημείο και φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο. Στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρό ο 53χρονος επιχειρηματίας βρίσκεται ιατροδικαστής. Επίσης, βάσει της Αστυνομίας, αναγνωρίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο.

Σταύρος Δογιάκης: Ποιος ήταν ο 53χρονος επιχειρηματίας

Ο Σταύρος Δογιάκης είναι ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας «Κρητικός», η οποία βρίσκεται στην Κάντζα.

Ο επιχειρηματίας είχε συναναστροφές με γνωστά άτομα του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου, καθώς πολλοί διάσημοι συχνάζουν στην ταβέρνα του.

Από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στη σελίδα του στο facebook, φαίνεται πως πρόκειται για άνθρωπο που αγαπάει τα θαλάσσια σπορ.