Ένα βίντεο ντοκουμέντο, που ενδέχεται να δείχνει τους δράστες του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν.

Σύμφωνα με το υλικό που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, κάμερα ασφαλείας που καταγράφει την κίνηση επί της Λεωφόρου Λαυρίου και Διαδόχου Παύλου κοντά στο σημείο που βρίσκεται κοντά στην μεζονέτα, δείχνει ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου και στρίβει αριστερά διασχίζοντας την κάθετα στις 3.36 τα ξημερώματα με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου.

Περίπου δύο ώρες περίπου μετά, στις 5.30 το πρωί, την ώρα που σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι δράστες του εγκλήματος φεύγουν από την περιοχή, βλέπουμε εκ νέου το ίδιο όχημα να βγαίνει πάλι από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, να τη διασχίζει κάθετα με ταχύτητα και να στρίβει προς την Αγία Παρασκευή.

Η πορεία του οχήματος

Η εκπομπή ακολούθησε την πορεία αυτού του αυτοκινήτου στην οδό Διαδόχου Παύλου και εντόπισε σημεία ερημικά, που πιθανότατα να χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες για κάλυψη και παρακολούθηση.

Στην περιοχή υπάρχουν λιγοστά σπίτια και οι δράστες θα μπορούσαν πεζή να φτάσουν στη μεζονέτα μέσα από ένα χωράφι χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι κάμερες μιας κοντινής επιχείρησης δε λειτουργούσαν, ενώ από μία άλλη μονοκατοικία οι ένοικοι που είχαν φύγει, είχαν ξηλώσει τις κάμερες που είχαν.

Η απάντηση του 32χρονου στους ισχυρισμούς της ψυχολόγου

Απαντήσεις σε ερωτήματα για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν έδωσε ο 32χρονος σύζυγος της κοπέλας.

Μιλώντας για τον ρόλο της ψυχολόγου, υποστήριξε πως η Καρολάιν ήθελε να ξεπεράσει κάποια προβλήματα μετά τη γέννηση του παιδιού, τονίζοντας χαρακτηριστικά στο Mega ότι «φυσικά και την ήξερα την συγκεκριμένη ψυχολόγο. Πηγαίναμε πάντα μαζί με την γυναίκα μου στο ιατρείο της, μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου. Όποια γυναίκα το έχει ζήσει, ξέρει. Είναι δύσκολο και χρειάζεται αγάπη και βοήθεια η μητέρα που το περνάει. Η Κάρολαϊν ήταν δυνατή και προχώρησε, λίγο με βοήθεια δική μου και της ψυχολόγου και πολύ με τη βοήθεια της κόρης μας».

Όσον αφορά στα στοιχεία για την συγκλονιστική υπόθεση που έρχονται στο φως ανέφερε πως «Ό,τι ευρήματα ακούτε σαν “είδηση” είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα. Αναμοχλεύονται μαζί με άπειρες εικασίες για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια και το καταλαβαίνω γιατί έτσι γίνεται πάντα. Με είχαν προειδοποιήσει όλοι ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να “πιαστεί” από όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι το θέμα να σταματήσει να “πουλάει”. Για αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση».

«Ό,τι ερωτήσεις προκύπτουν από το ρεπορτάζ τώρα, έχουν απαντηθεί με λεπτομέρειες στην αστυνομία, λίγες ώρες μετά τη ληστεία. Όσο αφορά το εάν υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο που να “ξεκλειδώνει” την υπόθεση, αυτό δεν το γνωρίζω. Μακάρι όμως να βρεθεί κάτι σύντομα και να μην περάσει άλλη οικογένεια αυτό που συνέβη σε εμάς» υπογραμμίζει.

Ο ίδιος προσθέτει ότι είχε δώσει ακριβή εικόνα των όσων συνέβησαν μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, εξακολουθούν να υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα καθώς δεν έχει βρεθεί ίχνος DNA των δραστών στο σπίτι, ενώ δεν υπάρχει και κανένα ίχνος από το ασφυκτικό δέσιμο στον άνδρα, όπως ο ίδιος κατήγγειλε, κάτι που πιθανώς να σημαίνει ότι οι δράστες έμειναν λιγότερο χρόνο στον χώρο από όσο περιέγραψε ο σύζυγος της Καρολάιν.

Ο 32χρονος βρίσκεται σε συνεχή επιχεκοινωνία με αξιωματικούς, ενώ τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει ένα ακόμα οικείο πρόσωπο στις αρχές για την υπόθεση.