Πρόσωπο με πρόσωπο με τον ανακριτή βρίσκεται σήμερα ο 31χρονος Αντώνης Σταμπούλος κατηγορούμενος για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση αφού, σύμφωνα με τις αρχές, φέρεται ως πρωτοκλασάτο μέλος του Επαναστατικού Αγώνα και συνεργός του Νίκου Μαζιώτη.

Ο Αντώνης Σταμπούλος καλείται ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή να αντικρούσει βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις.

Ωστόσο, η στάση της άρνησης που έχει επιλέξει και κρατά από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη δεν επιτρέπει στις δικαστικές αρχές να αισιοδοξούν ότι ο 31χρονος θα ανοίξει τα χαρτιά του ενώπιον της δικαιοσύνης. Αυτό το σενάριο, όπως εκτιμάται, ενισχύει και το γεγονός ότι λίγες ώρες πριν την απολογία του ο Αντώνης Σταμπούλος έστειλε μήνυμα στους συντρόφους του ότι «δεν θα λυγίσει», μέσα από τα κρατητήρια σε επιστολή του που αναρτήθηκε σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου. Περιγράφει τον τρόπο της σύλληψής και της ανάκρισής του στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής, καθώς και τη σθεναρή αντίστασή του να δώσει αποτυπώματα και αίμα για DNA, αλλά και να φωτογραφηθεί.

«Προς το παρόν βρίσκομαι αιχμάλωτος στα χέρια των υπηρετών του κεφαλαίου, η καρδιά μου όμως παραμένει στο στρατόπεδο της επανάστασης», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο 31χρονος και καταλήγει: «Ο αγώνας συνεχίζεται», μια φράση που παραπέμπει, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, στους Νίκο Μαζιώτη και η Πόλα Ρούπα.