Νέα φωτογραφία του Αντώνη Σταμπούλου έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία. Η φωτογραφία είναι πιο πρόσφατη συγκριτικά με την προηγούμενη που δόθηκε την Παρασκευή στη δημοσιότητα, η οποία ήταν φωτογραφία αστυνομικής ταυτότητας.

Η νέα φωτογραφία εκτιμάται ότι θα βοηθήσει στην αναγνώρισή του από περισσότερα άτομα.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας γίνεται σε εκτέλεση σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και για χρονικό διάστημα έξι μηνών.

Σήμερα το πρωί μέλη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έρευνες σε δύο διαμερίσματα, στην Κυψέλη και το Θησείο, με βάση τα στοιχεία για τις κινήσεις του 31χρονου Αντώνη Σταμπούλου, ο οποίος συνελήφθη στον Βύρωνα και κατηγορείται ως συνεργός του Νίκου Μαζιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα στην Κυψέλη άνοιγε με κλειδιά, που βρήκαν οι αστυνομικοί στο πατρικό σπίτι του Σταμπούλου, ενώ το διαμέρισμα στο Θησείο, χρησιμοποιείται ως ατελιέ συγγενικού του προσώπου.

Και στο χθεσινό έλεγχο σε διαμέρισμα στο Μαρούσι, όσο και στα δύο διαμερίσματα σήμερα, δεν βρέθηκε οπλισμός, ή άλλα αντικείμενα της οργάνωσης, μέλος της οποίας φέρεται να είναι ο Αντώνης Σταμπούλος.