Μια μεζονέτα στην οδό Βύρωνος στο Μαρούσι ελέγχουν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής. Πρόκειται για το πατρικό σπίτι του 31χρονου Αντώνη Σταμπούλου, που σύμφωνα με την ΕΛΑΣ είναι ο συνεργός του Νίκου Μαζιώτη.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα, με πληροφορίες, έχουν αποκλείσει όλο το τετράγωνο και ελέγχουν το σπίτι σπιθαμή προς σπιθαμή προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που να συνδέονται με την δράση του 31χρονου.

Στο σπίτι αυτό ο Σταμπούλος έμενε με τους γονείς του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε εξαιρετικά κοντινή απόσταση βρίσκεται και το σπίτι (στην οδό Υψηλάντου) που έμενε ο Νίκος Μαζιώτης με τη σύντροφό του Πόλα Ρούπα και το παιδί τους.

Την ίδια στιγμή, ο 31χρονος εξακολουθεί να μην δείχνει το παραμικρό σημάδι συνεργασίας με τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής που τον ανακρίνουν ενώ είναι ενδεικτικό το γεγονός πως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μιλάει σε κανέναν παρά μόνο στη δικηγόρο του κυρία Ιωάννα Κούρτοβικ, δεν τρώει το παραμικρό και πίνει νερό μόνο από το εμφιαλωμένο μπουκάλι που του πήγε η δικηγόρος του.


Φωτορεπορτάζ: Γιαννης Κεμμος