Ο ίδιος αρνούνταν να πει το παραμικρό. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ήταν εριστικός, έβριζε, έφτυνε, δεν έλεγε το όνομά του και δεν έδινε αποτυπώματα. Μιλούσε στα Ιταλικά και έδειχνε σαν να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για λογαριασμό των συντρόφων του.

Τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής δύσκολα θα είχαν καταφέρει να φτάσουν γρήγορα στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του, αν δεν υπήρχε η μοτοσικλέτα του.

Ο 31χρονος όταν έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης στο Βύρωνα προκειμένου να μπει στο γκαράζ- κρησφύγετο πάρκαρε τη μοτοσικλέτα του σε απόσταση δυο χιλιομέτρων ώστε να λάβει τα απαραίτητα –σε αυτές τι περιπτώσεις- μέτρα αντιπαρακολούθησης.

Οι αστυνομικοί έψαχναν αυτή τη μοτοσικλέτα από χθες το πρωί. Τελικά σήμερα την εντόπισαν. Πάνω σε αυτή βρήκαν αποτυπώματα του 31χρονου και το κυριότερο είχαν στην κατοχή τους και το κλειδί με το οποίο έπαιρνε μπροστά και αυτό γιατί το είχαν κατασχέσει μαζί με άλλα προσωπικά αντικείμενα του Αντώνη Σταμπούλου κατά τη διάρκεια της σύλληψής του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι αστυνομικοί χρησιμοποιώντας την μέθοδο της αντίστροφης παρακολούθησης κατάφεραν να εντοπίσουν μέσω βίντεο τον Σταμπούλο να περπατάει στη πλατεία Κλαυθμώνος λίγες ώρες πριν τη σύλληψή του.

Με την ίδια μέθοδο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, τα στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου θα προσπαθήσουν τώρα να βρουν το σπίτι το οποίο μένει ο 31χρονος ή (αν σταθούν τυχεροί) την κεντρική γιάφκα της «Ομάδας Μαζιώτη» στην οποία δεν αποκλείεται να βρουν ακόμα και έτοιμο κάποιο εκρηκτικό μηχανισμό δεδομένου πως οι τρομοκράτες προετοίμαζαν για αύριο κάποιο χτύπημα.

Τέλος, στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης στη λεωφόρο Κατεχάκη, βρέθηκε πριν από λίγες ώρες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης προκειμένου να ενημερωθεί από τους αστυνομικούς για όλα τα στοιχεία που αφορούν την στοχοποίησή του από τους τρομοκράτες.