Επιχειρηματίες, μεγαλοδικηγόροι και golden boys από την αφρόκρεμα της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης συγκαταλέγονται στο κόκκινο «παλμαρέ» της 34χρονης βουλγάρας που έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων πελάτη της και κατέληξε δολοφονημένη στις αρχές Ιανουαρίου.

Τα τρανταχτά ονόματα που έχουν σημειωθεί στο καρνέ της άτυχης ιερόδουλης που δολοφονήθηκε από τον 28χρονο Ουκρανό έχουν αφήσει άναυδους τους αστυνομικούς που ξεψαχνίζουν όλα τα στοιχεία που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν, ώστε να διαπιστώσουν εάν θα βρεθούν μπροστά σε αξιόποινες πράξεις ή έχουν πέσει πάνω σε κύκλωμα μαστροπείας.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έθνους, ότι η εκδιδόμενη δεν ήταν θύμα κάποιου κυκλώματος αλλά δεχόταν μόνο «επιλεκτικά» πελάτες στο σπίτι της. Η άτυχη κοπέλα φέρεται να κρατούσε ενδελεχές αρχείο με όλα τα στοιχεία των πελατών της, με αποτέλεσμα ολόκληρη η αφρόκρεμα της Θεσσαλονίκης που είχε τύχει να «γνωριστεί» μαζί της να τρέμει μη βγουν τα στοιχεία στη δημοσιότητα.

Η 34χρονη είχε αποκτήσει πολύ καλή φήμη στους κοσμικούς κύκλους της συμπρωτεύουσας και προσέφερε τις υπηρεσίες της στην… αλγολαγνεία έναντι αδράς αμοιβής. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις οι πελάτες έφταναν να πληρώσουν ακόμα και 1.000 ευρώ για μία ώρα, ώστε να πραγματοποιηθούν οι ακραίες φαντασιώσεις τους, που περιελάμβαναν δερμάτινα μαστίγια και άλλα ερωτικά βοηθήματα. Όπως φαίνεται ωστόσο, η άτυχη 34χρονη δεν πίστεψε τη «λέξη ασφαλείας» και νόμιζε ότι ο 28χρονος ήθελε να συνεχίσει, χωρίς να αντιληφθεί ότι η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο από ένα ερωτικό παιχνίδι…

«Όλη η καλή κοινωνία είχε περάσει από το δωμάτιο της 34χρονης» σημειώνει χαρακτηριστικά στο Έθνος αξιωματούχος της ΕΛ.ΑΣ που ερευνά την υπόθεση.