Η υπόθεση μεταφοράς μεγάλης ποσότητας λαθραίου καπνού, από 45χρονο που συνελήφθη, αποκαλύφθηκε μετά από ένα τροχαίο ατύχημα στην Αμφιλοχία.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος, συγκρούστηκε με άλλο όχημα, στο 131-ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα και τα δύο αυτοκίνητα να υποστούν υλικές ζημιές.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Αμφιλοχίας και όταν ολοκλήρωσαν τη διαδικασία καταγραφής άρχισαν να αποχωρούν.

Όμως, σε μικρή απόσταση από το σημείο του ατυχήματος, βρήκαν κρυμμένες μέσα σε βάτα, πέντε πλαστικές σακούλες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 116 κιλά λαθραίου καπνού.

Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι ο 45χρονος, μετά το τροχαίο ατύχημα και μέχρι την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, είχε μεταφέρει και κρύψει μέσα στα βάτα τις πλαστικές σακούλες με τον λαθραίο καπνό.

Έπειτα από λίγη ώρα οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 45χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για παραβίαση της νομοθεσίας του τελωνιακού κώδικα.