Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Δεκάδες περιπολίες από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ πραγματοποιούνται από το πρωί σε όλα τα εκλογικά τμήματα του Πειραιά και των περιφερειακών δήμων για λόγους ασφαλείας χωρίς ωστόσο να έχει αναφερθεί μέχρι στιγμή κάποιο πρόβλημα.

Ωστόσο το μεσημέρι δέκα έξι άτομα με μηχανές που έκαναν βόλτες στα Καμίνια και σύμφωνα με την αστυνομία ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής, προσήχθησαν για προληπτικούς λόγους στο ΑΤ Δραπετσώνας.

Έγινε εξακρίβωση στοιχείων και αφέθησαν ελεύθεροι.

Επιπλέον, το επιτελείο Καμίνη καταγγέλει τραμπουκισμούς από μέλη της Χρυσής Αυγής στη Μιχαήλ Βόδα και την Αχαρνών. Η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Σε απόγνωση βρίσκεται ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών Καμίνης λόγω της απόλυτης απαξίωσής του από τους Αθηναίους πολίτες.

Οι καταγγελίες του κατά της “Ελληνικής Αυγής” είναι ψευδείς και κακοήθεις. Μοναδικός του σκοπός η δημιουργία εντυπώσεων για να διασώσει τα ποσοστά του που καταρρέουν».