Τη ζωή του στην άσφαλτο έχασε ένας άνδρας, το απόγευμα της Πέμπτης (8/10), στο ύψος της παραλίας Σαρακίνας, στην Καβάλα, όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε και μετέφερε μη νόμιμους μετανάστες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδού.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Αναλυτικά, στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν 19χρονο διακινητή από το Πακιστάν, διότι μαζί με τον συνεργό του, που έχασε τη ζωή του, μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παράνομα, στην ενδοχώρα οκτώ μη νόμιμους μετανάστες από το Αφγανιστάν.

Σημειώνεται ότι το όχημα δεν υπάκουσε σε σήμα των αστυνομικών και εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του αλλοδαπού συνεργού.

Από το συμβάν τραυματίσθηκαν ο συνοδηγός 19χρονος διακινητής και οι οκτώ αλλοδαποί διακινούμενοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.