«Ακατάλληλα» μετά από ελέγχο κρίθηκαν 41 ενοικιαζόμενα οχήματα στη Μύκονο

Τους αφαιρέθηκε η άδεια κυκλοφορίας


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
17:57
05/08/2020
«Ακατάλληλα» μετά από ελέγχο κρίθηκαν 41 ενοικιαζόμενα οχήματα στη Μύκονο
loading

Αντιμέτωποι με αυτοκίνητα τα οποία είχαν πολλά προβλήματα ήρθαν οι αστυνομικοί οι οποίοι πραγματοποίησαν ελέγχους σε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα της Μυκόνου. Οι αστυνομικοί είδαν λάστιχα σε άθλια κατάσταση, που δεν έχουν αλλαχθεί εδώ και χρόνια, δίκυκλα που κυκλοφορούσαν χωρίς να έχουν θεωρηθεί οι άδειες τους και άλλες σοβαρές παραβάσεις.

Τους ελέγχους πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Τροχαίας Αττικής, που βρίσκεται στο νησί με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Οι αστυνομικοί από το πρωί της Τετάρτης (5/8) έκαναν ελέγχους σε άλλες τέσσερις εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, όπου διαπίστωσαν σωρεία σοβαρών παραβάσεων.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων βεβαιώθηκαν 42 παραβάσεις για φθαρμένα λάστιχα, 15 για αναθεώρητες άδειες κυκλοφορίας σε μοτοποδήλατα και τετράτροχα 50 κυβικών και μία για ΚΤΕΟ.

Επίσης βεβαιώθηκαν τέσσερις παραβάσεις για ζώνη ασφαλείας και μία για τζιπ στο οποίο επέβαιναν παραπάνω επιβάτες από τους επιτρεπόμενους.

Στο πλαίσιο των ελέγχων αφαιρέθηκαν 41 άδειες κυκλοφορίας και 21 πινακίδες.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και τις επόμενες μέρες.

(φωτογραφία αρχείου)

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει