Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία αλλά και τις φωτογραφίες του νεαρού που κατηγορείται ότι επιτέθηκε για να βιάσει τη 12χρονη αθλήτρια του Κουνγκ Φου, στις 4 Ιανουαρίου, στο Πέραμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά. Ο νεαρός συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δείτε εδώ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 13-3-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της κοινωνικού συνόλου και δη, των ανήλικων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων από την εγκληματική του δράση, στην διευκόλυνση της διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων καθώς και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του ανωτέρω αδικήματος, προκειμένου δε να διαπιστωθούν και να εξιχνιαστούν ομοειδείς υποθέσεις που τυχόν τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4411008 του Τμήματος Ασφαλείας Περάματος και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πέραμα: Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ανήλικη, ο άντρας της επιτέθηκε, ωστόσο εκείνη δεν έχασε τη ψυχραιμία της και τον έβγαλε νοκ άουτ.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα έκανε το καθιερωμένο δρομολόγιο με το τοπικό λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι της στο Πέραμα. Μέσα σε αυτό ήταν και ο 25χρονος. Όταν κατέβηκε στην στάση, ο άντρας την ακολούθησε και την άγγιξε στο στήθος, η 12χρονη όμως δεν έχασε την ψυχραιμία της.

Όπως η ίδια αφηγήθηκε αρχικά της ζήτησε βοήθεια για να βγει στην Καλλιθέα, στη συνέχεια όμως την άγγιξε στο στήθος.

«Ξαφνικά με άγγιξε στο στήθος, εγώ πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικοβλημένος» είχε πει η νεαρή μαθήτρια στο Star.

Ο νεαρός προσπάθησε να ξεφύγει αλλά συνελήφθη από την ασφάλεια Περάματος. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το πρόσωπό του μελανιασμένο από τα χτυπήματα της 12χρονης μαθήτριας.