Αίσθηση έχει προκαλέσει το περιστατικό με 12χρονη στο Πέραμα, η οποία εξουδετέρωσε με λαβές πολεμικών τεχνών, στις οποίες εκπαιδεύεται, άνδρα που της επιτέθηκε και της ακούμπησε το στήθος.

«Έχει εκπαιδευτεί πάρα πολύ καλά και σκληρά, εκπαιδεύεται εδώ και τέσσερα χρόνια καθημερινά, είναι ένα κορίτσι σκληρό, πολύ δυναμικό, τα κάνει όλα με πάθος, είναι ένα μάχιμο κορίτσι» είπε ο προπονητής της Απόστολος Αποστολίδης στην τηλεόραση του Aντέννα, προσθέτοντας πως «η Ιωάννα έκανε ακριβώς αυτό που έχει εκπαιδευτεί τόσο καλά, και γι΄ αυτό πάνω στον πανικό έβγαλε τεχνικές σωστές και αποτελεσματικές».

Αναφορικά με το πώς είναι σήμερα η ψυχολογική της κατάσταση, ο κ. Αποστολίδης είπε: «Το κορίτσι είναι μια χαρά, σίγουρα έχει τρομάξει, αλλά με τον χαρακτήρα που έχει, έχει το λιγότερο πρόβλημα που θα μπορούσε να έχει ένα κορίτσι μετά από ένα τέτοιο περιστατικό».

Σημείωσε όμως πως δεν πρέπει με την ιστορία της 12χρονης Ιωάννας να περάσει το λάθος μήνυμα. «Να μην περάσει το λάθος μήνυμα πως επειδή το κατάφερε η Ιωάννα, οποιοδήποτε κορίτσι μπορεί να τα βγάλει πέρα και να έχει λανθασμένη αυτοπεποίθηση, και τα παιδιά αντί να μάθουν να αποφεύγουν τις καταστάσεις να τις κυνηγούν» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο δράστης δεν ήταν υποψιασμένος, την πάτησε γιατί λειτούργησε ο αιφνιδιασμός» πρόσθεσε, «είναι πολύ σκληρά τα αθλήματα που κάνει» σημείωσε για τη 12χρονη μαθήτριά του.

Το χρονικό

Η Ιωάννα έκανε το καθιερωμένο δρομολόγιο με το τοπικό λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι της στο Πέραμα. Μέσα σε αυτό ήταν και ο 25χρονος. Όταν κατέβηκε στην στάση, ο άντρας την ακολούθησε και την άγγιξε στο στήθος, η 12χρονη όμως δεν έχασε την ψυχραιμία της.

Όπως η ίδια αφηγήθηκε αρχικά της ζήτησε βοήθεια για να βγει στην Καλλιθέα, στη συνέχεια όμως την άγγιξε στο στήθος.

«Ξαφνικά με άγγιξε στο στήθος, εγώ πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικοβλημένος» είχε πει η νεαρή μαθήτρια στο Star.

Ο νεαρός προσπάθησε να ξεφύγει αλλά συνελήφθη από την ασφάλεια Περάματος. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το πρόσωπό του Αλγερινού μελανιασμένο από τα χτυπήματα της 12χρονης μαθήτριας.