«Θέλω και οι δύο να σαπίσουν για το υπόλοιπο της ζωής τους στη φυλακή. Πρέπει να πληρώσουν με τον πιο αυστηρό τρόπο για το κακό που έκαναν στο παιδί μου».

Αυτά είναι τα πρώτα λόγια που βγαίνουν αβίαστα από το στόμα του πατέρα της 15χρονης Μαρίας, που καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον πατριό της, στη Θάσο.

Πριν από λίγες μέρες με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή, τόσο ο 50χρονος όσο και η μητέρα της ανήλικης οδηγήθηκαν στη φυλακή. «Όταν άκουσα την απόφαση για την προφυλάκιση των δύο δραστών που προξένησαν το μεγαλύτερο κακό στο παιδί μου, αισθάνθηκα ανακούφιση και ευχαρίστησα τον Θεό. Το κακό που έκαναν στην κόρη μου και στην ψυχή της δεν αποκαθίσταται από καμία τιμωρία», δηλώνει μέσω του δικηγόρου του Χρυσόστομου Βελάκη, ο κ. Γιάννης, πατέρας του ανήλικου κοριτσιού, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Realnews.

Αμετανόητος ο πατριός, στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή δήλωσε αθώος. «Δεν υπάρχουν αποδείξεις για όσα κατηγορούμε. Πράξεις δεν υπάρχουν. Μόνο λόγια. Με λόγια σταυρώνομαι. Να σας πω και μία λαϊκή παροιμία; Τα λόγια κ… δεν τρυπάνε» κατέθεσε με θρασύτητα ο 50χρονος κατηγορούμενος.

Από την πλευρά της η μητέρα της 15χρονης, που σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες φαίνεται ότι γνώριζε για τη σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί τα προηγούμενα χρόνια η κόρη της από τον σύντροφό της, αρνήθηκε τα πάντα.

«Δεν γνώριζα τίποτα για τις πράξεις του συντρόφου μου στην κόρη μου» δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες στον ανακριτή.

Οι δυο τους δεν έπεισαν τις Αρχές και κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τις κατηγορίες του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου και της συνέργειας στον βιασμό και στην αποπλάνηση ανηλίκου.

«Στηρίζοντας ως πατέρας την κόρη μου σε αυτό που περνάει σε τόσο ευαίσθητη ηλικία, θέλω να πω στους γονείς αυτό που βαθιά πιστεύω: Μην αφήνετε τέτοια πράγματα στο σκοτάδι. Αυτός που κάνει τέτοιες πράξεις πρέπει να καταγγέλλεται και να πληρώνει με τον νόμο για αυτό που έκανε». Αυτό ήταν το μήνυμα που στέλνει μέσω της Realnews, ο πατέρας της 15χρονης που πλέον με τη βοήθεια ειδικών προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της.