Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία ενός 27χρονου από το Μπαγκλαντές. Το πτώμα του 27χρονου βρέθηκε ακρωτηριασμένο μέσα σε σακούλα στις 18 Φεβρουαρίου του 2011 στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στα Άνω Λιόσια.

Οι δράστες είναι πέντε ομοεθνείς του και οι αστυνομικοί συνέλαβαν στη Μύκονο έναν 29χρονο ενώ αναζητούν τους τέσσερις συνεργούς του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι πέντε δράστες απήγαγαν το θύμα και το μετέφεραν σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλλιθέας με σκοπό να ζητήσουν λύτρα από μέλη της οικογενείας του στο Μπαγκλαντές. Μετά την κατάθεση του χρηματικού ποσού των 5.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό, οι δράστες δολοφόνησαν τον 27χρονο, ώστε να μην τους καταγγείλει στις Αρχές.

Μετά από συντονισμένες και πολύμηνες έρευνες οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας μετέβη στη Μύκονο και προσήγαγε τον 29χρονο, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη. Οι τέσσερις συνεργοί του φέρονται να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών