Στο δικαστήριο οδηγήθηκαν δύο Λαρισαίοι, οι οποίοι προκάλεσαν φασαρία σε οίκο ανοχής της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η σελίδα Ρεπορτάζ του Κάμπου – Κώστας Γκιάστας, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου οι δύο άνδρες βρέθηκαν στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας και εκεί έγιναν γνωστά τα όσα είχαν συμβεί στον οίκο ανοχής.

Ο ένας εκ των δύο νεαρών φέρθηκε με βίαιο τρόπο στην κοπέλα με την οποία συνευρέθηκε ερωτικά, με αποτέλεσμα να επέμβει ένας εργαζόμενος και άνθρωπος της διεύθυνσης.

Ο άνδρας, μαζί με τον φίλο του, προκάλεσαν ζημιές στο χώρο και στη συνέχεια αποχώρησαν από τον οίκο ανοχής. Ωστόσο ο πελάτης είχε προλάβει να προκαλέσει κάταγμα στο χέρι του ανθρώπου της διεύθυνσης, έπειτα από χτύπημα.

Τελικά, η υπόθεση οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου εκεί ο άνδρας που προκάλεσε τον τραυματισμό του υπευθύνου και ξεκίνησε τη φασαρία να ζητάει ταπεινά συγγνώμη και να τιμωρείται με ποινή φυλάκισης 20 μηνών με τριετή αναστολή, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και φθορά.

Ο συγκατηγορούμενός του κρίθηκε ένοχος μόνο για φθορά και τιμωρήθηκε με 4 μήνες φυλάκιση, με αναστολή.

Πλήρωσαν τα… σπασμένα σε οίκο ανοχήςΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΣΕ ΔΥΟ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣΑτυχής αποδείχθηκε η έμπνευση δύο Λαρισαίων να…

Posted by Ρεπορτάζ του Κάμπου – Κώστας Γκιάστας on Wednesday, 4 December 2019

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.