Ψευδή χαρακτηρίζει η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη όσα καταγγέλλει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής σχετικά με παρεμβάσεις στην έρευνα για την υπόθεση της Novartis.

Λίγες μόλις ώρες μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας κατάθεσης του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί ο Άρειος Πάγος για τους χειρισμούς στην πολύκροτη υπόθεση, η Ελένη Τουλουπάκη σχολιάζει ότι η πορεία της υπόθεσης «έχει διαψεύσει πλήρως τα όσα αναφέρονται».

Συγκεκριμένα, η εισαγγελική λειτουργός αναφέρει σε δήλωση της: «Σεβόμενη τη μυστικότητα της τρέχουσας έρευνας, που προφανώς κάποιος καταγγέλλων δεν σέβεται, δεν έχω κανένα σχόλιο επί των όσων βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ότι έχω να πω θα το πω στα αρμόδια όργανα. Το μόνο που έχω να σχολιάσω, σε όσα παντελώς ψευδή βλέπουν το φως της δημοσιότητας, είναι ότι η ίδια η πορεία της υπόθεσης έχει διαψεύσει πλήρως τα όσα αναφέρονται. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε την έρευνα μας, απτόητοι στην υπηρεσία της αλήθειας. Ας συνεχίσει και ο καταγγέλλων το δικό του…».