Έκρυψαν το χασίς σε πούρα, USB και σωλήνες

Πώς εντόπισαν τα ναρκωτικά οι Αρχές


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13:14
07/08/2019
Έκρυψαν το χασίς σε πούρα, USB και σωλήνες
3
loading

Τρεις νέες μεθόδους μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, σε δύο πακέτα που μεταφέρονταν μέσω ταχυδρομείου, εντόπισαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ στο Τελωνείο του «Ελ. Βενιζέλος».

Στο πρώτο πακέτο, που προερχόταν από τις ΗΠΑ και είχε τελικό προορισμό τη Μεγάλη Βρετανία, εντοπίστηκαν 50 USB sticks γεμάτα χασισέλαιο και 16 πούρα με χασίς πρώτης ποιότητας. Οι ελεγκτές τα εντόπισαν λόγω της έντονης μυρωδιάς που έβγαινε από το πακέτο.

Στο δεύτερο πακέτο, που προερχόταν από τη Νότια Αφρική και είχε τελικό προορισμό την Αθήνα, βρέθηκε σωλήνας που περιείχε μικρά στρογγυλά τεμάχια με ηρωίνη. Οι ελεγκτές τα εντόπισαν κατόπιν λεπτομερούς εξέτασης του σωλήνα, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι δεν περνούσε αέρας.

Οι τελωνειακές αρχές της ΑΑΔΕ ερευνούν περαιτέρω τις δύο υποθέσεις, σε συνεργασία και με τις ελεγκτικές υπηρεσίες των σχετικών χωρών.

(φωτογραφία αρχείου)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Οτι ναναι ομως

  "Στο πρώτο πακέτο, που προερχόταν από τις ΗΠΑ και είχε τελικό προορισμό τη Μεγάλη Βρετανία" είναι γνωστό εξάλλου οτι η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Αγγλία και άρα ότι στέλνεται απο ΗΠΑ στην Αγγλία περνά πρώτα απο μας. True story.

 2. avatar Liliya Pavlova Vezirova

  Στο τελος,τι τα γυνει..

  1. avatar Σολ σολ

   Τι θα γίνει θα τα πάρει η αστυνομία και θα τα πουλήσει σε πρεζόνια κ άλλους για να βγάλουν έξτρα λεφτά δεν τα ξέρεις τα πράγματα πώς πάνε εδώ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει